دانلود پاورپوینت در مورد اتیسم
اختلال طیف اوتیسم
اوتیسم مانع یادگیری نیست. افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم بزرگ می شوند، تغییر پیدا می کنند، یاد می گیرند و مهارتهای جدیدی را در سرتاسر زندگیشان بدست می آورند.
اکثر دانش آموزان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم فراگیران دیداری خوبی هستند. یعنی این که آن ها اطلاعاتی را که می بینند بهتر از اطلاعاتی که می شنوند درک می کنند. مشکلات سازمان دهی وفکری در افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم متداول است و در یادگیری آنها تأثیر می گذارد.
انواع اختلال طیف اتیسم
سندرم آسپرگر
این کودکان مشکلات گفتاری ندارند. آنها در آزمونهای هوش، نمرهای متوسط و بالاتر میگیرند، اما دچار برخی مشکلات اجتماعی و محدودیت علایق مانند کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم هستند. در واقع سندرم آسپرگر انتهای ملایم طیف اوتیسم است. یک فرد مبتلا به سندرم آسپرگر ممکن است خیلی باهوش باشد و از پس زندگی خود برآید. او ممکن است واقعا روی موضوعات مورد علاقهی خود تمرکز کرده و یکسره دربارهی آنها بحث کند. اما او ازلحاظ اجتماعی مشکلاتی دارد.
اختلال فراگیر رشد
این بیماری با عنوان اوتیسم غیرمعمول نیز شناخته میشود. این نوع مشکل شامل کودکانی میشود که دارای برخی از رفتارهای اوتیسمی هستند ولی در دیگر گروهها طبقه بندینمیشوند.
اختلال اوتیستیک
این همان چیزی است که بیشتر افراد با شنیدن نام اوتیسم آن را تصور میکنند. این وضعیت به مشکلاتی در زمینهی تعاملات اجتماعی، ارتباط برقرار کردن و بازیهای تخیلی در کودکان کمتر از سه سال اشاره دارد
سندرم رت
این سندرم قبلا در گروه اختلال طیف اوتیسم طبقهبندی میشد اما اکنون تأیید شده است که علت سندرم رت، ژنتیکی است. کودکان مبتلا به سندرم رت که عمدتا دختران هستند، در آغاز دارای توسعهی طبیعی هستند اما پس از مدتی مهارتهای ارتباطی و اجتماعی خود را از دست میدهند. در فاصلهی 4-1 سالگی، حرکات تکراری دست جای استفادهی هدفمند از دست را میگیرد. کودکان مبتلا به سندرم رت معمولا دچار مشکلات شناختی جدی میشوند.
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه اتیسم
اختلال طیف اتیسم
انواع طیف اتیسم
علل بروز اتیسم
علائم اتیسم
درمان